Náš príbeh

o ceste za skvelým jedlom

Rád spomínam na časy keď som pracoval ako kuchár v krásnom horskom hoteli v Rakúskych alpách. Niet sa ani čo čudovať. Strávil som tam väčsinu svojho šéfkuchárskeho života. Dokonca sme sa tam aj s manželkou spoznali. Postupne však roky pribúdali. Hold, mladší už nebudeme. Tak prišiel ten čas vrátiť sa domov. Na Slovensko. Po príchode som si svoj nastávajúci život nevedel predstaviť inak ako v kuchyni. Veď to nemôže byť až take zložité založiť si vlastnú reštauráciu. Poviem Vám, ešte nikdy som sa tak nemýlil. Varenie je aj dnes moja veľká vášen. Baví ma to. Chodia sa k nám najesť rôzny menežéri. A mám ich rád, sú to dobrí ľudia, Ale nemenil by som to s nimi. Málokedy držím v ruke golfovú palicu. Nie je to moja parketa. Nepracujem pre ocenenia. Za tie, ktoré som doposiaľ dostal som ale samozrejme veľmi vďačný. Nemôžem povedať, že by mi to nespravilo radosť. Ponúkali mi, aby som otvoril sieť reštaurácii. Ale viem, že by som nezvládol variť vo viacerých reštauráciach naraz. Neviem sa zatiaľ rozčleňovať. Som za to však rád. Potom by som sa ani nestíhal porozprávať s ľuďmi, ktorý prídu za mnou aby sa dobre najedli.

Rád by som Vás osobne privítal u nás v reštaurácii a poprial Vám dobrú chuť.

Story-01 Story-02
Story-03

Vaše očakávania sú našou výzvou

Preto máme pre Vás pripravené len to najlepšie a najchutnejšie čo Vám môžme ponúknuť

Naše kompletné menu